- تاریخ : ۹ام دی ۱۴۰۲
- موضوع : فروشگاه اینترنتی دیجیکالا
- بازدید : 18 views
- نظرات : بدون نظر
آنتن رومیزی با تقویت سیگنالهای ارسالی به ارتقا تعداد کانالهای دریافتی و کیفیت صدا و تصویر تلویزیونها در مناطق با شرایط خاص و آنتن دهی ضعیف، کمک بزرگی میکند.
آنتن رومیزی
این آنتنها در نزدیکترین بخش به تلویزیونها قرارگرفته و قابلیت حمل راحت و تنظیم سهل داشته و دسترسی به برنامههای محلی و دیجیتالی را میسر میسازند. ازاینرو برای کسانی که به کیفیت تصاویر و صدای دریافتی توسط سیستم صوتی و تصویری خود علاقهمند هستند، خرید یک نمونه مناسب از این آنتنها ضروری است.
مزایا خرید آنتن رومیزی:
خرید آنتن رومیزی مزایای بسیاری برای مالکان این سیستمهای ساده اما کارآمد دارد. از مهمترین این مزایا در قالب یک فهرست یاد میکنیم تا خرید آن را یک هزینه مازاد و اضافی تلقی نکنید.
- یکی از بهترین راههای بهبود کیفیت سیگنال
- قابلیت دریافت کانالهای بیشتر و باکیفیتتر در مناطقی با سیگنال ضعیف
- تنظیم راحت و بدون نیاز به نصب در پشتبام
- امکان دریافت کانالهای دیجیتالی تلویزیون بهسادگی
- دسترسی سریع به برنامههای تلویزیونی محلی
- کیفیت بالا و عدم وجود اختلال در تماشای برنامههای تلویزیونی
- دارای هزینهی مقرونبهصرفه
- رهایی از دردسرهای مربوط به سیمکشیهای طولانی و زمانبر
- قابلاستفاده در داخل و خارج از منزل
آشنایی با انواع آنتن رومیزی:
آنتن رومیزی برحسب نوع طراحی و سیگنالهای ارسالی دارای انواع داخلی، خارجی، دیجیتالی، آنالوگ، گیرنده رومیزی با تقویتکننده و بدون تقویتکننده است. به همین دلیل خریداران ابتدا باید به شناخت نوع سیگنال تلویزیون خود پرداخته، سپس آنتن مناسب آن را خریداری نمایند.
راهنمای خرید آنتن رومیزی:
برای خرید آنتن رومیزی مناسب با شرایط تلویزیون خود بعد از توجه به نوع مناسب، حتماً قدرت آنتن دهی، قیمت متناسب با عملکرد، نوع برند، کیفیت بدنه و طراحی را مدنظر قرار دهید. البته برد، منبع تغذیه، چگونگی نصب و راهاندازی و سهولت جابهجایی نیز برای این ابزار مهم بوده و نباید ازنظر خریداران دور بمانند.
معرفی برندهای عرضهکننده آنتن رومیزی:
رسام، هانی، فروزش، سیماران و پارت الکتریک از معروفترین برندهای عرضهکننده آنتن رومیزی هستند. ولی در این میان نباید از معرفی نام برندهای دیگری چون سیگنال، نیل، ایکس ویژن، تکسام، گاندو و ورتکس نیز غافل شد و آنها را نیز در این زمره جای نداد.
مؤلفههای تأثیرگذار بر قیمت آنتن رومیزی:
از مهمترین مؤلفههای تأثیرگذار بر قیمت آنتن رومیزی باید به محدوده فرکانسی، محدوده دریافتی، امپدانس، ابعاد، وزن، نوع سیگنال دریافتی، جنس بدنه و تعداد خروجی اشاره نمود. البته فاکتورهای دیگری مانند منبع انرژی، کیفیت ساخت، تعداد باند پاسخگو، اقلام همراه (آداپتور، کابل، پایه) و میزان نویز حتماً بر قیمت این کالا تأثیر مستقیمی دارند.
ویژگیهای بهترین آنتن رومیزی:
شاید گمان کنید رسالت تمامی آنتنها دریافت سیگنال است، اگرچه این موضوع صحیح بوده، اما برخی از آنها به دلیل قابلیتها و آپشنهای متنوع این وظیفه را بهتر و باکیفیتتر انجام میدهند. در ادامه به برخی ویژگیهای خاص یک آنتن رومیزی مرغوب میپردازیم.
- تقویتکننده اکسترنال با بهرهی بالا و نویز کم
- قابلیت استفاده برای انواع تلویزیون (LCD,LED,Plasma)
- دارای فیلتر حذف امواج مزاحم نظیر ۴G و LTE
- گیرندگی همه جهته
- قابلیت استفاده در داخل و خارج ساختمان
- توان مصرفی بسیار کم
- قابلاستفاده در تمام استانهای کشور
- قابل تغذیه از طریق تلویزیون/گیرنده دیجیتال/آداپتور
- امکان تغییر ضریب تقویت برای باندهای UHF، VHF و FM
- دارای USB دوطرفه و مجهز به کابل کواکسیال
- قابلیت بزرگنمایی تصویر و دریافت شبکههای رادیویی
کاربردهای مختلف آنتن رومیزی:
آنتن رومیزی علاوه بر دریافت و تقویت سیگنالهای تلویزیونی، توانایی بهبود سیگنالهای رادیویی را نیز دارد. بدین ترتیب پس از نصب آنتن نهتنها تصاویر با وضوح و کیفیت بیشتری به نمایش درمیآیند، بلکه صداهای دستگاههای صوتی نیز تقویتشده و بهینهتر به گوش میرسند. از دیگر کاربردهای این آنتنها باید دسترسی به فناوری LNA، فیلترینگ، حذف نویز، رفع اختلالات سیگنال، پشتیبانی از رزولوشنهای بالا و کنار زدن محدودیتهای مکانی و جغرافیایی اشاره نمود که همگی برای بسیاری از کاربران ضروری هستند.
به نکات زیر توجه کنید