- تاریخ : ۳ام دی ۱۴۰۲
- موضوع : فروشگاه اینترنتی دیجیکالا
- بازدید : 156 views
- نظرات : بدون نظر
چراغ اضطراری شارژی لحظات پر از تنش قطع برق را نهتنها عاری از دلهره و ناراحتی میکند، بلکه خود بهتنهایی بر زیبایی دکوراسیون در شبهای ظلمانی میافزاید.
چراغ اضطراری شارژی
ازاینرو چه کسانی که لحظات تاریکی را در نبود جریان الکتریسیته دوست ندارند و چه افرادی که به دکورسازیهای خاص و ویژه علاقهمند هستند، این ابزار به خود جذب نموده است.
آشنایی با انواع چراغ اضطراری شارژی:
چراغ اضطراری شارژی برحسب نوع چراغ استفادهشده در ساختار این ابزارهای روشنایی دارای انواع مختلفی مانند ال ای دی، فانوسی ـ خورشیدی و SMD است. ولی این ابزارها را میتوان برحسب نوع طراحی نیز در مدلهای رومیزی، دستی، هوشمند و اتوماتیک یافت. البته چراغ اضطراری شارژی را باید متناسب با مکان نصب خریداری نمایید، زیرا دارای گونههای مخصوص راهرو، آسانسور، تأمین مرکزی، سقفی و دیواری است.
مکانهای مورداستفاده از چراغ اضطراری شارژی:
اغلب خریداران چراغ اضطراری شارژی را برای روشنسازی منازل خود در مواقع خاموشی کلی تهیه میکنند. ولی این چراغها به دلیل طراحی عالی و مهندسی برای انواع مکانها مانند بیمارستانها، مدارس، هتلها، دانشگاهها و هر آنجایی که روشنایی و نور یکی از نیازهای ضروریشان است، کاربردی میباشد.
راهنمای خرید چراغ اضطراری شارژی:
در هر خانه و اتومبیلی لازم است که یک چراغ اضطراری شارژی وجود داشته باشد تا در صورت قطع برق یا وقوع حوادث ناگوار، بتوانیم از آن استفاده کنیم. برای خرید چراغ اضطراری شارژی، ابتدا باید به ظرفیت باتری آن توجه کنیم، زیرا باتری با ظرفیت بالاتر، مدتزمان استفاده بیشتری را فراهم میکند. همچنین، بهتر است که چراغ دارای قابلیت شارژ بهوسیله USB باشد تا بتوانیم آن را به تلفن همراه یا کابل شارژر متصل کنیم. علاوه بر این دستگاه باید دارای امکان تنظیم نور بوده تا میزان روشنایی را بهدلخواه خود تعیین کنیم. در آخر قیمت، امکان شارژ با برق شهری یا نور خورشید، عدم لرزش نور، برند تولیدکننده و طراحی چراغ نیز در انتخاب نهایی تأثیرگذار هستند.
ویژگیهای مهم چراغ اضطراری شارژی:
یکی از ویژگیهای مهم چراغ اضطراری شارژی، قابلیت شارژ مجدد آن است. با این ویژگی، کاربران میتوانند چراغ را با استفاده از منابع انرژی مختلف مانند باتری، آداپتور خودرو یا حتی پنلهای خورشیدی، شارژ کنند. این ویژگی بسیار کاربردی است، زیرا در شرایط اضطراری، ممکن است، منابع انرژی معمولی قطعشده یا در دسترس نباشند. علاوه بر این، چراغ اضطراری شارژی نیز معمولاً دارای ویژگیهای دیگری مانند تنظیمات نور مختلف، وجود باتری قابل تعویض و طراحی مقاوم در برابر ضربه و آب است. این ویژگیها این امکان را به کاربر میدهند تا چراغ را بهصورت شخصی در هر شرایط استفاده کرده و در مواقع اضطراری از آن بهرهمند شوند.
معرفی برندهای تولیدکننده چراغ اضطراری شارژی:
سنتک، ویداسی، کیانگ، هاری بولت، کنزاکس، دی پی و استنلی از بهترین برندهای حوزه تولید چراغ اضطراری شارژی هستند که با خرید از این برندها به محصولاتی ماندگار دست مییابید که بیشترین کارایی و امنیت رادارند.
مشخصات بهترین چراغ اضطراری شارژی:
چراغ اضطراری شارژی از ابزارهایی است که در شرایط اضطراری و برقراری زمان قطعی برق بسیار کاربرد دارد. ویژگیهایی که یک چراغ اضطراری شارژی را بهترین در دسته خود قرار میدهند، شامل موارد متعددی میباشد. باتری یا سیستم شارژ آن باید دارای ظرفیت بالا و عمر طولانی بوده تا بتوان به مدت زیادی از آن استفاده کرد. همچنین، قابلیت شارژ دوباره برای چراغ نیز یکی از مهمترین ویژگیهاست. البته قابلیت تنظیم شدت نور و حالتهای مختلف نوردهی نیز از دیگر مزیتهای مهم است که باید موردتوجه قرار گیرد. همچنین، داشتن ویژگی ضد آب و ضدضربه نیز به چراغ اضطراری شارژی امکان استفاده در شرایط سخت و محیطهای خشن را میدهد. درنهایت، مصرف انرژی کم و عمر طولانی لامپ چراغ نیز از نکات دیگری است که باید در انتخاب چراغ اضطراری شارژی به آن توجه شود.
به نکات زیر توجه کنید