وی دل

قیمت و خرید بهترین دم‌کنی سه تکه نسوز ارزان دیجی کالا - وی دل

دم‌کنی به فرآیند دم، طبخ و جذب بخارات مواد غذایی داخل قابلمه یا قوری سرعت بخشیده و حتی سبب خوش‌طعم‌تر شدن مواد غذایی و دم‌نوش‌ها می‌شود. امروزه انواع مدل‌های آماده این ابزار در رنگ‌های متنوع موجود هستند که دست کدبانوها و سرآشپزان را برای یک انتخاب مناسب باز گذاشته‌اند.

قیمت و خرید بهترین دم‌کنی سه تکه نسوز ارزان دیجی کالا

دم‌کنی

دم کردن غذا و داروهای گیاهی یکی از مهم‌ترین مراحل طبخ است که اگر اصولی و به‌طور کامل انجام نپذیرد، مواد غذایی طعم واقعی و عناصر مغذی خود را به‌خوبی نشان نمی‌دهند. پس نمی‌توان از کنار این پروسه و ابزار ضروری آن با بی‌تفاوتی گذر نمود.

 

آشنایی با انواع دم‌کنی موجود در بازار:

دم‌کنی برحسب نوع پارچه استفاده‌شده در دوخت دارای انواع پلی‌استر، پنبه و کتان است. البته این محصول ازنظر سایزبندی نیز در انواع مختلفی تولیدشده تا با ظروف مختلف با ابعاد گوناگون هماهنگ باشند. البته مهم‌ترین مؤلفه‌ای که سبب تمایز در این کالا می‌شود، نوع و مدل دوخت است. در حال حاضر دم‌کنی در انواع باکش گرد، با محافظ بالایی با دو خط موازی، بقچه با ورودی قابلمه دوطرفه، بقچه با شکلی مشابه گل و دم‌کنی با محافظ در نیم‌دایره، طراحی و تولید می‌شوند. ولی در حالت کلی دم‌کنی‌ها در انواع تکی، سه‌تکه، ست شش‌تایی، دم‌کنی قوری و دسته‌دار عرضه می‌شوند. این تنوع خرید را نیازمند بررسی و ارزیابی‌های متعددی می‌سازد.

 

 

 

معرفی برندهای معروف دم‌کنی:

روژلان، پوشپاک، صبا، خانه زیبا، آرشیدا، اورانوس، آدنو، سی کارچی و کوکینگ از برندهای معروف حوزه تولید دم‌کنی هستند. استفاده از جنس‌هایی با الیاف طبیعی مرغوب و باکیفیت، ارائه تعداد قابل‌قبول و توجه به رنگ‌بندی متنوع محصولات این برندها را بر سر زبان انداخته است.

راهنمای خرید دم‌کنی برنج:

برای خرید دم‌کنی و انتخاب درست بین انواع مختلف دم‌کنی‌ها و تصمیم‌گیری درباره کیفیت و عملکرد نیاز به کمی دقت دارد. برای خرید دم‌کنی برنج ابتدا باید به نیازهای خود بپردازید، برای مثال، آیا احتیاج دارید که از این وسیله به‌منظور تهیه برنج برای یک فرد یا یک خانواده کوچک استفاده کنید یا آن را برای یک رستوران یا غذاخوری تجاری خریداری می‌کنید. بدین ترتیب در انتخاب سایزبندی به‌اشتباه رفتار نمی‌کنید. جنس و پارچه، تعداد ست موجود، طرح و شکل و برند تولیدکننده و میزان اعتبار آن نیز بسیار مهم هستند.

ویژگی‌های مهم یک دم‌کنی مرغوب:

وجود نشان اصالت محصول، مقاومت بالا در برابر حرارت، نگهداری رنگ در شستشوهای مکرر و عمر طولانی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک دم‌کنی مرغوب است. البته ضخامت مناسب، تعداد کافی، نواردوزی‌های کیفی و کش‌های مقاوم نیز از دیگر امتیازات موجود در یک دم‌کنی ایدئال به‌حساب می‌آیند.

 

ضرورت‌های خرید دم‌کنی:

برنج یکی از مهم‌ترین غلاتی است که در سراسر جهان مصرف می‌شود و اگرچه مرغوبیت آن تأثیر مهمی بر کیفیت آشپزی و طعم غذاهای پخته‌شده با آن دارد. ولی نوع طبخ آن نیز می‌تواند، بر سطح کیفی این ماده غذای اثر مستقیمی داشته باشد. بدین ترتیب یکی از راه‌های مهم دسترسی به یک برنج مرغوب، دم کردن صحیح آن است. درواقع، برنج مرغوب باید به‌طور کامل و یکنواخت پخته‌شده و دانه‌های آن جدا و همرنگ باشند. از دیگر ویژگی‌های مهم برنج مرغوب می‌توان به طعم خوش، عدم وجود بوی نامطبوع و نرمی مناسب دانه‌ها اشاره کرد. همچنین، دانه‌های برنج مرغوب باید تا حد امکان کاملاً خشک باشند و آب در داخل آن تا حداقل کاهش یابد. یک دم‌کنی مناسب به‌طور کامل تضمین می‌کند که طعم و کیفیت برنج در غذاها حفظ شود، بنابراین آشپزی بهتری را به ارمغان می‌آورد.

 

عوامل تأثیرگذار بر قیمت دم‌کنی:

قیمت دم‌کنی را درنهایت تولیدکنندگان تعیین می‌کنند، یعنی مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده قیمت این محصول مربوط به برند آن است. ولی مؤلفه‌های دیگری مانند تعداد، ابعاد، وزن، جنس، میزان ضخامت، ثبات رنگ، الگو، دوخت تمیز، قابلیت شستشو (دستی یا ماشینی) و مقدار پایداری در برابر حرارت نیز می‌توانند، قیمت دم‌کنی را تحت تأثیر قرار دهند. البته نوع آن‌که برای قابلمه یا قوری است نیز بر قیمت تأثیرگذار است.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.