- تاریخ : ۶ام دی ۱۴۰۲
- موضوع : فروشگاه اینترنتی دیجیکالا
- بازدید : 59 views
- نظرات : بدون نظر
ظرف دیزی برای تهیه غذایی با همین نام شهره بوده و یکی از غذاهای محبوب سنتی است که اگر در ظرف خاص آن و همراه دستور آشپزی طبخ شود، طعم و عطر آن فراموشنشدنی است.
ظرف دیزی
ظرف دیزی را از جنسهای مختلف میسازند تا دیزی درون آن بهآرامی و تحت حرارتی ملایم به پخت کامل برسد، بدون آنکه مواد غذایی ماهیت و ریزمغذیهای خود را از دست بدهند. اگر شما نیز مایل به تناول دیزی خانگی بوده یا رستوراندار هستید، ظرف دیزی شمارا برای رسیدن به این غذای اصیل ایرانی یاری میکند. فقط باید بدانید، چگونه یک مدل استاندارد از این ظروف را انتخاب و خریداری کنید.
آشنایی با انواع ظرف دیزی:
ظرف دیزی برحسب نوع متریال استفادهشده در ساخت در انواع گلی، روحی، استیل چدنی، سنگی، سفالی و تفلون ساخته و برای علاقهمندان به فروش میرسد. ولی باید قبول کرد این فقط نوع سنگی و سفالی است که تداعیکننده، طعم واقعی دیزی برای شما هستند. به خاطر داشته باشید، این ظروف برای تهیه تمامی انواع خوراکهای آبکی مناسب و کاربردی است. ازاینرو با خرید ظرف دیزی به محفظهای عالی و ایدئال برای پخت انواع خورشت، آبگوشت، آش و سوپ دست مییابید.
مزایای استفاده از ظرف دیزی در طبخ غذا:
حس طعم واقعی غذاهای معمول از مهمترین ویژگیهای طبخ غذا در ظرف دیزی است که غالباً در ظروف دیگر تا به این حد عالی و طبیعی به دست نمیآید. از دیگر مزایای خرید این ظروف مخصوص پخت دیزی میتوان به این موارد نیز اشاره نمود.
- دستیابی به ظرفی کاملاً نسوز
- توانایی عالی در گرم نگهداشتن غذا تا چندین ساعت متوالی
- دارای قابلیت نچسب
- امکان قلم کاری و زیباسازی سطح خارجی دیزی
- مراقبت از سلامت بدن به دلیل عدم انتشار مواد سمی
- القا حرارت کم به غذا و ارائه یک طبخ طبیعی
- امکان انتشار حرارت بهصورت مساوی بهتمامی بخشهای ظرف
- مقاومت خوب خصوصاً در مدلهای چدنی
- شستشوی راحت
- توانایی تحمل حرارت مستقیم آتش
- عدم وجود مواد سرطانزا و شیمیایی در ساختار
- امکان پخت غذا بدون روغن
راهنمای خرید ظرف دیزی:
برای آنکه بهترین ظرف دیزی موجود در بازار را از آن خودسازید، باید به وزن محصول، ارتفاع و ابعاد مناسب دقت نمایید. ظرفی که سبک بوده و از ارتفاع خوبی برخوردار باشد، کاربری راحتتری را ارائه میدهد. وجود دسته بهمنظور حمل راحتتر، ظرفیت (تکنفره، دونفره، خانوادگی) و سطح یکپارچه و عاری از ترک و شکستگی نیز بسیار مهم است. البته وجود درب، بررسی قطر و عرض نیز برای آنکه به محصولی مناسبتر دستیابید ضروری است. در غیر این صورت ظرف دیزی پاسخگوی نیاز شما نخواهد بود.
قیمت ظرف دیزی:
ظرف دیزی بر اساس جنس، گنجایش و متعلقات آن قیمتگذاری میشود. در حال حاضر دیزیهای سنگی گرانقیمتترین و نمونههای روحی و استیل ارزانترین نمونههای بازار هستند. البته هرچه به سمت دیزیهای حجیمتر بروید، باید هزینه بیشتر آن را نیز بپردازید.
برندهای تولیدکننده ظرف دیزی:
آریان، آرت گالری، راه ابریشم، نالینو، هاتی کارا، پارس اپال، میهن و انتشارات پارس از معروفترین برندهای حوزه تولید ظرف دیزی هستند. این برندها با سالها سابقه درخشان در این عرصه و تولید محصولاتی با ویژگیهایی مانند امکان استفاده در ماکروویو، قابلیت شستشوی دستی و ماشینی و طراحیهای شکیل، سنت و مدرنیته را باهم گرهزده و محصولاتی سالم مطابق با معیارهای زیباشناختی دنیای کنونی را ارائه دادهاند.
نکات مهم در نگهداری از ظرف دیزی:
در حال حاضر دیزیها در دو نوع کلی خارجی و ایرانی تولید میشوند و برای مصارف خانگی و رستورانی کاربرد دارند. ولی بهتر است بهمنظور جلوگیری از صدمه دیدن ظرف دیزی از مواد شوینده اسیدی و شیمیایی بسیار غلیظ برای پاکسازی این محصول استفاده نکنید. بسیاری برای حذف لکه از سرکه و به کمک جوشاندن بهره میبرند که بهخوبی نیز اثر نموده و لکههای را محو میسازد. تا حد امکان ضربه و فشار را نیز از این ظروف دورنگه دارید تا بر طول عمر مفیدشان بیفزایید.
به نکات زیر توجه کنید