وی دل

راهنمای خرید بهترین مارک اسکیت و قیمت اسکیت دیجی کالا - وی دل

مارک های معروف اسکیت برد

با شنیدن نام اسکیت ما همیشه به یاد جوانان و نوجوانانی می‌افتیم که با نهایت شادی و هیجان و در حالی که کفش‌های اسکیت به پای‌شان است در پیست‌ها یا حتی خیابان‌ها به سرعت حرکت می‌کنند. همه‌ی ما می‌دانیم که ورزش‌هایی نیز در جهان وجود دارند که لزوماً برای زیبایی اندام یا دفاع از خویش اختراع نشده‌اند و این دسته از ورزش‌ها تنها برای تفریح و سالم ماندن تن و تحرک و تخلیه‌ی هیجان است. اسکیت بازی نیز یکی از همین ورزش‌ها است. اگرچه که خرید کفش‌های اسکیت و یا اسکیت بازی امر مهمی تلقی نمی‌شود، اما برخی از جوانان و نوجوانان و یا حتی خردسالان با علاقه‌ی شدیدی این ورزش را دنبال می‌کند. حال، اگر شما هم جزو کسانی هستید که شدیداً طرفدار اسکیت بازی هستید و یا فرزند و خویشاوندی دارید که به این مقوله علاقه‌مند است، شاید بتوانید به او در خریدن کفش‌های اسکیتش کمک کنید.

با توجه به بی‌نهایت مدل و جنسی که در بازار از این محصول وجود دارد، آیا هرکسی می‌تواند ادعا کند که قادر است بهترین کفش‌های اسکیت را برای شما خریداری کند؟ خیر. حتی کسانی که علاقه‌ی زیادی به این ورزش دارند نیز _ در صورتی که از اطلاعات کافی برای خرید کفش‌های اسکیت برخوردار نباشند _ نمی‌توانند جنس درست و باکیفیتی را خریداری کنند. از این روی، قرار است در این مقاله شما را با تمامی ریز و درشت‌های اسکیت آشنا کنیم تا بتوانید بهترین جنس موجود در بازار را، متناسب با بودجه‌تان پیدا و خریداری کنید.

ممکن است شما هم تا به حال سمت این ورزش نرفته باشید، اما اگر در کودکی یا در گذشته نیم نگاهی به این ورزش داشت‌هاید، حتماً خبر دارید که کفش‌های اسکیت به صورت عمده در دو نوع اصلی به بازار عرضه می‌شوند. در انواع قدیمیِ کفش‌های اسکیت، ۲ چرخ در عقب و ۲ چرخ در جلوی اسکیت به صورت جفتی قرار می‌گرفتند. اما در انواع تازه‌ترِ کفش‌های اسکیت، با کفش‌هایی مواجه هستیم که هر ۴ چرخ را در امتداد یکدیگر قرار داده‌اند. اما جالب این‌جاست که هرکدام از این مدل‌های قدیمی و جدید ویژگی‌ها و موارد استفاده‌ی خاص خودشان را دارند. در سطر بعدی، این ویژگی‌ها و خصوصیت‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

کفش‌های اسکیت جدید: همان‌طور که گفته شد، هر ۴ چرخِ کفش در امتداد و در طول یک خط صاف قرار گرفته‌اند. مهم‌ترین خصوصیتی که با این نحوه‌ی چینش به سراغ شما می‌آید، سرعت بیشتر است. اما همان‌گونه که هرکسی می‌تواند حدس بزند، با این نحوه‌ی چینش، تعادل شما به نسبت کم‌تر خواهد بود. این کفش‌ها به علت سرعت بالاتری که دارند می‌توانند در فضاهای خارجی و پیست‌ها بسیار مناسب باشند اما استفاده از آن‌ها در سالن‌ها نیز مشکلی ایجاد نمی‌کند.

کفش‌های اسکیت قدیمی: این مدل از کفش‌های اسکیت که یک جفت چرخ در عقب و یک جفت چرخ در جلوی کفی خود دارند، معایب و محاسن خاص خودشان را ایجاد می‌کنند. به طور مثال، در این مدل از اسکیت‌ها، سرعت شما کم‌تر است و در عوض، از تعادل بیشتری برخوردار هستید. سرعت کمِ این نوع اسکیت‌ها باعث می‌شود که چنین مدلی برای فضاهای بسته و سالن‌ها گزینه‌ی مناسب‌تری باشند.

خب، حالا که توانستید پس‌زمینه‌ای کلی از دنیای کفش‌های اسکیت به دست بیاورید، وقت آن است که به سراغ نکات تخصصی و فنی اسکیت‌ها برویم. تا به این‌جای کار، متوجه شدیم که کفش‌های اسکیت دو نوع اصلی و عمده دارند؛ اما در کنار این تفاوت‌های اصلی، هر مشتری می‌بایستی معیارهای مهم و حائز اهمیت دیگری را نیز مد نظر قرار دهد تا در نهایت از خریدش راضی باشد و بهترین جنس ممکن را متناسب با بودجه‌ی خویش خریداری کند.

بهترین مارک کفش اسکیت

جنس بدنه‌ی اسکیت

اگر بخواهیم نگاهی کلی به این مورد داشته باشیم، گفتنی است که شرکت‌ها و تولیدی‌ها سعی می‌کنند جنس بدنه را آن‌قدر مستحکم بسازند تا در صورت زمین خوردن‌های مداوم و یا ضربه خوردن، نشکند و آسیب نبیند. این کفش‌ها تفاوت‌های زیادی با کفش‌های معمولی و ورزشی دارند و رویه‌های‌شان به هیچ‌وجه نرم و لطیف نیست. جنس مواد به کار رفته در بدنه‌ی این اسکیت‌ها، اغلب از پلاستیک، پلاستیک سخت و یا ترکیبات و آلیاژهای کربن است. همچنین، در طول فرایند تولید این کفش‌ها، از لوازم جانبی و مضاعفی استفاده می‌کنند که پای شما درون کفش کاملاً چفت شده و نلغزد. کلیپس، چسب و بندهای محکم کننده از سری وسایلی هستند که سبب محکم شدنِ پای شما درون اسکیت می‌شوند.

ترمز اسکیت

در هنگام خرید یک جفت کفش اسکیت باید توجه بسیارزیادی به این مورد داشته باشید. ترمز، یکی از مهم‌ترین بخش‌های اسکیت و یکی از حیاتی‌ترین قابلیت‌های اسکیت است که به بررسی و اطمینان خاطر زیادی نیاز دارد. ترمزهای اسکیت، اغلب در زیر لنگه‌ی راست کفش‌های اسکیت قرار دارند. از وجود و صحت این بخش از اسکیت مطمئن شوید.

جوراب‌های کفش اسکیت

کفش‌های اسکیت اصولاً جوراب‌هایی دارند که به لایه‌ی داخلی خود کفش‌ها متصل شده و چسبیده‌اند. این جوراب‌ها، با هدف جلوگیری از برخورد پای شما با بدنه‌ی داخلی اسکیت گماشته شده‌اند؛ چرا که در صورت بروز این برخورد، ممکن است پای شما زخم شده و یا آسیب‌های جدی ببیند. مطمئن شوید که کفش‌های مورد نظر شما، جوراب‌هایی ضخیم و نرم داشته باشند و جنس آن‌ها پای‌تان را اذیت نکند.

تیغه‌ی اسکیت

تیغه‌ای که در زیر کفش‌های اسکیت قرار دارند، می‌توانند از دو جنس فلزی یا پلاستیکی تشکیل شده باشند. همچنین، پلاستیک سخت می‌تواند در موارد نادر به کار گرفته شود. اما نکته‌ی مهم‌تر این است که اگر شما اسکیتی با هدف سرعت بالا خریداری می‌کنید، پس باید به دنبال کفش‌هایی با تیغه‌های بلندتر بگردید و اگر به دنبال خرید کفش‌های اسکیت برای هدف اجرای حرکات نمایشی هستید، پس باید به دنبال کفش‌های اسکیتی با تیغه‌ی کوتاه‌تر بگردید.

چرخ اسکیت

چرخ اسکیت شاید از نظر خیلی‌ها مهم‌ترین بخش هر کفش اسکیتی باشد و اتفاقاً من به شخصه مخالفتی با این نظر ندارم. اما مهم‌ترین نکاتی که باید در مورد چرخ‌های کفش اسکیت به خاطر بسپارید، رنگ آن‌ها نیست، بلکه جنس و قطر آن‌هاست. جنس و قطر، می‌تواند هم در سرعت، هم در کیفیت و هم در طول عمر کفش‌های شما تاثیر به‌سزایی داشته باشد. اغلب برای نشان دادن میزان قطر چرخ‌ها، از واحد MM استفاده می‌کنند و برای نشان دادن سختی جنسِ چرخ‌ها از  A استفاده می‌کنند. اگر شما می‌خواهید از این اسکیت‌ها در آسفالت یا جاده‌های خاکی استفاده کنید، می‌بایستی اسکیت‌هایی با جنس چرخ‌های سخت‌تر خریداری کنید. این بدین معنی است که عدد نوشته شده کنار A باید بیشتر باشد. اما اگر به دنبال اسکیتی با سرعت بسیار بالا می‌گردید، باید به دنبال کفش‌هایی بگردید که عدد نوشته در کنار MM شان بیشتر باشد. هردوی این مقادیر اصولاً بر روی چرخ‌های اسکیت نوشته شده‌اند.

به شما اطمینان می‌دهم که با دانستن همین نکات کوتاه و مسائل اصلی و اساسی، به راحتی می‌توانید کفش‌های اسکیت متناسب با بودجه‌تان را خریداری کنید و از خریدتان رضایت کاملی داشته باشید. اگر در طول فرایند خرید کفش اسکیت تمامی این معیارها را در نظر بگیرید، نه تنها محصول‌تان باکیفیت و زیبا خواهد بود، بلکه از عمر بیشتری خواهد داشت و نیازی به تعویض لوازم و بخش‌های مختلف آن به صورت مستمر وجود نخواهد داشت.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.